VLLAZNIMI

Raportoje si spam paklasifikuar dyfishuar expired ofendues

Agjenci Udhetimi dhe Turistike E publikuar më: 21/10/2013
  • Vendi: Albania
  • Qarku: Lezhë
  • Qyteti: Lezhë
  • Adresa: Lgj. "Beslidhja", Rr. "Kosova", Prane Poliklinikes

Tel/Fax: 0215 224 69 Cel:0682042770 vllaznimitours@hotmail.com

Vote
Result 0 votes

Komentet

    Shkruani komentin tuaj (komentet abuzive do të fshihen)