PENGO

Durrës (Durrës) - 31/10/2013

Tel. 052 234 140laktik@pronet.com ga

ENBAN-2001

Durrës (Durrës) - 31/10/2013

Tel.052 230 661

GOTECH

Durrës (Durrës) - 31/10/2013

Tel.052 225 852 Fax:052 225 849 info@gotech.al www.gotech.al

ILDRAG SH.P.K

Krujë (Durrës) - 31/10/2013

Tel.051 123 164 Fax:051 124 428

LULZIM PERATI

Durrës (Durrës) - 31/10/2013

Cel:0692145552

BERHANA

Krujë (Durrës) - 31/10/2013

Tel. 0511 25060 Cel:0692280282

INFOSHOP

Durrës (Durrës) - 30/10/2013

Dhurata ,suvenire dhe bizhu nga me te shumllojshmet

HOME RELAX

Krujë (Durrës) - 30/10/2013

Cel:0682050140

GOTECH

Durrës (Durrës) - 30/10/2013

Tel.052 225 852 Fax:052 225 849 info@gotech.al

MEHMETI SHPK

Durrës (Durrës) - 29/10/2013

Tel.052 265 096 Cel:0692060199